söndag 1 maj 2011

Dagens träning

Som jag skrev förut så började det hagla när jag skulle börja träna. Efter ett tag sken det upp och jag började värma upp med en blandning av övningar. Under träningen så började det regna i omgångar, så ibland var jag tvungen att gå in och köra vissa övningar.
Började träningen med upphopp, runner, hopprep, runner, kettlebellsvingar (höga) 16 kg, snatch 6x30s 16 kg,  (allt som allt ca 8 min). Avslutade med 10 min get-up med 20 kg kettlebell (3 per sida och sedan byta arm). Körde sedan Fitnessfightprogrammet som bl.a. bestod av Liggande pullover med hantel på 20 kg, plankan (körde med fötter på foamroller), goblet squat med 32 kg kettlebell. I programmet är det med reversecrunch, men jag ändrade om det till en enklare variant (pikerad höft) av Dragon Flag där jag höll händerna i våra spaljeer.
Allt som allt blev det 1::25 timmes träning, men det blev en hel del vila när jag var tvungen att flytta på redskapen pga vädret.
Kosten fungerar bra, även fast träningen som blev flyttad gjorde att matschemat i tidsväg inte hållits helt.

Funderar om jag skall lägga in lite slyngträning i programmet i fortsättningen. Här kommer en av mina Redcordfilmer som ni inte fått se ännu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar