torsdag 19 maj 2011

Olycklig träning

Det kom bara en person på mitt pass Funktionell Fys utomhus. Men hon som kom fick i varje fall en billig PT-timma och jag fick röra lite på mig (var med på en del av passet själv).

Dagens Fitnessfight-träning gick däremot bra. Började med 4 min crosstrainer och sedan 4 min rodd (kom dock bara 1105 m idag). Sedan körde jag ca 2-3 min enarms snatch med 15 kg skivstång (kort), varierat med Thrusters med 2x10 kg´s hantlar. Var lite ofukuserad när jag skulle snatcha upp skivstången, så jag lyckades träffa min egen näsa på uppvägen. Började blöda lite näsblod, men det var inte så farligt, så jag fotsatte.

Styrkeövningar idag blev armhävningar (några i slyngor, men efter gårdagens Cindy så var bröstet lite slitet, så det blev inte så många), squat 70 kg + benböj med en arm rakt upp (20 kg hantel), raka benfällningar (dagens nya övning), Simning med 1 kg´s hantlar, enbensknäböj, Rotation med balansboll i dragapparat, hantelrodd 23/20 kg´s hantel, reverse crunch (mer åt dragonflag) på lutande bänk.
På rotationen med balansboll kom dagens andra misstag. Hade dragapparaten inställd lite högt upp, så när jag roterade så gled linan av bollen och träffade mig lätt över halsen, men det finns nu några fina märken på halsen.

Andra konditonsomgången så blev det ca 7 min av
10 löpningar med gummiband
10/håll Spin med sandäck

Sedan blev det några fler snatchar och thrusters

Avslutade passet med två set (med Fitnessfight tempo) av sittande bicepscurl. Mellan seten så stretchade jag mina axlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar