måndag 16 maj 2011

Bloggar i Fitnessfighten

Som ni antagligen redan har koll på så är jag med i tävlingen/utmaningen Fitnessfighten
Det innebär att vi har fått ett kost och träningsprogram som vi skall försöka följa efter bästa förmåga.
Tanken är att vi skall bli mer "deffade" genom att tappa kroppsfet, men ändå behålla muskler. Det innebär att vi tränar minst 1 timma per dag och att man behöver väga sin mat. För de som är oroliga att jag är alldeles för "besatt" av träning och kaloriräkning, så kan jag meddela att detta bara är under denna period. Ni behöver inte oroa er, jag skulle inte orka att väga och skriva upp allt jag äter under längre tid. Det tar en hel del av ens tid. Däremot kommer jag nog fortsätta med att äta ordentliga mellanmål (Kesella/kvarg + frukt) eftersom jag verkligen gillar det.

Utmaningen pågår hela maj och den som har fått bäst resultat efter den tiden vinner bl.a. en träningsresa och en PT-utbildning. Om jag fattat det rätt så kommer de som anordnar Fitnessfighten ta ut de 5 st som de tycker gjort bäst ifrån sig. Dessa 5 kommer läggas ut på Fitness-Magazine´s hemsida så att folk får rösta på vem de tycker gjort bäst ifrån sig. När de väljer ut kommer de ta hänsyn till före/efter bilder, skillnad i midjemått och vilopuls.

PT´n som står bakom Fitnessfighten heter Jarkko och är VD för PT-skolan Fustra

Varje dag så lägger Jarkko upp en ny övning på sin blogg.

Vi är ca 250 deltagare och här under har jag samlat de som har bloggar (ber om ursäkt om jag missat någon). Gå gärna in och kolla hur det går för dem


30 dagar av jävlar anamma
Angela - Det är nu det gäller
Beachmountain 2001

Burn burn burn
Carina på Gymaholics
Elofbloggen

E-Zignz
Fiddelisan 
Fit for Fight Fitness Jane
Fitnessmajjuni
Fix Fitness 
Fredan
Hurtigt Hålligång
Josse
Kom igång
Kär i livet 
Linas Fitnessfight
Louise Antonia 
Lottas Fitnessfight
Lugn du hinner
Mamma i Gröndal
Medelålder occh tjockast på mitten
Miguel  
Min väg mot 65 kg
Mitt liv i New York
Mitt liv som Josefin
My fight for fitness
Paralflaxen
Petras tävlar fitnessfighten
Powerpuffran
Sanne 
Sara Lyck
This is Karin
Trollflickan
Viktkamp
Veronica
Warplake Evvy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar