måndag 30 maj 2011

Näst sista dagen

Nu är det slutspurt i Fitnesspasset.
Vaknade tidigt idag söndag (en hund som började röra på sig och sedan kunde jag inte somna om) så jag tog ett mellanmål och satte mig och löste lite i en träningsbok, Spartan Warrior Workout. Hann också jobba lite med foamrollerna på vänster höft/säte. 08.15 gav jag mig och sprang i 11 min. Kände inte lika mycket i höften som jag brukar göra i löpningen. Har en hel del triggerpunkter på vänster sida, så det är nog där problemet sitter. Måste försöka jobba mer regelbundet med foamrollern.
Efter löpningen körde jag lite styrkeövningar i en lekpark. Blev Pull-ups, enbens knäböj, armhävningar med gummiband och spannung (armhävninsställning men med händer så långt fram som möjligt. Passet blev ca 25 min långt.

På dagen var vi hos svärföräldrarna och då var det grillning. Hade gjort i ordning mina tillbehör i förväg så att jag vet hur mycket jag får i mig. Glömde dock vågen hemma, så jag fick uppskatta hur mycket av det grillade som jag skulle ta. Känner mig inte helt säker på detta, trots att man nu har vägt maten i ca 30 dagar.

Cid 18.00 var det dags för andra passet för dagen. 6 min på crosstrainern och sedan 4 min rodd. Blev "bara" 1060 m idag, men var rejält flåsig efter det. Körde sedan 2 set av hantelrodd med 23 kg´s hantel, benböj med 80 kg skivstång och reverse crunch. På nästa cardiodel blev det boxhopp varierat med en parallettes övning (se andra övningen på filmen. filmen från förra sommaren). Körde 30 s boxhopp och 10 st reps med parallette. körde också lite thrusters för att öka pulsen. Blev nog bara 5-6 minuter


Därefter blev det mer styrka med pull-up (neutralt grepp hängnde mellan två räcken), enbens snatch med 15 kg´s hantel, vågrätt hängande bålträning (körde 30 s statiskt och 30 s halva upprullningar och sedan ca 10-15 s statsikt), bröstflyes, sumosquat 80 kg, rotation med boll (i dragmaskin), sittande bicepscurl, baksida axlar med en övning i slyngor och framåtlutade axelflyes, armhävningsgång med fötter på glidplattor. Avslutade med 4 st marklyft på 110 kg och 6 vändor tabatarodd. Blev ett riktigt skönt pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar