fredag 6 maj 2011

Summering dag 6 av Fitnessfighten

Tycker att det är så tråkigt att köra cardiodelen i programmet, så idag bytte jag ut 6 min i andra cardiovändan mot lite kettlebellsvingar. Körde 30 s svingar med 24 kg (rysk stil, dvs inte upp ovanför huvudet) och sedan 30 s upphopp (med ena foten fram). Första seten var upphoppen djupa och fina, men allteftersom så blev det mer små nigningar :)

Idag så blev alla vikter som jag skulle ha upptagna, men det löste sig hyfsat genom att jag fick gå ner/upp på några övningar och köra. Hann också hoppa in och köra squaten mellan en annan kille som höll på där.
Dagens nya övning var axelpress och den gick bra. La själv till en ny benövning. Enbens knäböj (varannan med benet fram, dvs pistol och varannan bak) där jag höll i en slynga (redcord) för att få ett stöd och kunna gå hela vägen ner. Idag gick det att köra båda benen på foamrollern i höftlyftet.
Efter passet la jag till 7 st/arm enarms sntch 20 kg skivstång + 2 get-up per sida med samma stång.

3.30 in i filmen här under så kommer den typ av knäböj som jag körde idag.Efter att jag fått i mig 60 g kesella till kvällsmål så har jag ätit ca 1930 kcal (49 P, 31 K, 18 F) idag.
Fortfarande hungrig under dagen. Riktigt hungrig innan jag fick i mig dagens middag, som bestod av lax i ugn, quinoa, sallad, vvarg/youghurt med citronpeppar .

Imorgon blir det antagligen till att gå upp tidigt för att träna. Hoppas på uppehåll, då det nog blir löpning och styrka utomhus. Blir sedan troligen en heldag på stan (får se hur man löser kosten) och sedan kommer syrran och hennes kille på middag på kvällen. Blir nog lite grillning (kyckling)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar