onsdag 18 maj 2011

Punktförbränning

Det händer grejer med min kropp nu när jag är med i Fitnessfighten.
Börjar se konturerna av de övre delarna av magmusklerna, men det finns fortfarande kvar lite runt midjan. Har alltid haft lite "rund" mage.
Däremot så börjar jag se lite tunn ut i ansikte och hals. Det är ett gissel att man inte kan påverka vart kroppen tar bort fettet från för ställen, dvs punktförbränna. Kroppen har en "förprogrammerad" plan för hur fettreserverna minskar. Däremot har jag hört (vet inte om det stämmer) att efter en "deffning" så kan kroppen ändra på mönstret vart det extra fettet lagras. Man kan ju hoppas att så är fallet, så att man slipper ha allt fett runt midjan.
Kör i varje fall vidare lite till för att få fram magrutorna, men sedan tror jag att jag ökar på kaloriintaget och satsar mer på att bygga muskler.

Här kommer en av mina gamla filmer med tips om 6 st bra övningar

1 kommentar:

  1. Här är det röven som ökar i omfång och magen, vid en viktuppgång. sen är det pattarna.. inte alltid så glamouröst att vara kvinna ;-)

    Tack för inspirationen dock! Härlig sida du har

    SvaraRadera