fredag 13 maj 2011

Crossfit

Idag var körde jag äntligen ett pass på Crossfit Örebro. Var inne och kollade är jag var där senast och det var den 30 mars. Så tråkigt att jag inte kunnat få till något pass där på ca 1½ månad.

Dagens pass började (efter uppvärmingen) med att man skulle träna på handstående i 20 min. Hjälpte några med lite tips (som gammal gymnastikledare så har man några tips). Själv testade jag bl.a. att bryta upp till handstående (som är ett av mina mål). Det var riktigt nära idag.

Sedan var körde man en av CrossFit Games Open utagningarn (vecka 3)
Så många Squat Clean Jerk som möjligt på 5 min
Orginal så kör man med 75 kg, men jag körde med 40 kg.
Inte direkt min favvoövning då jag inte har så bra teknik.
Höll inte så högt tempo eftersom jag ville tänka på tekniken. Tog ändå rätt bra.

Efter det blev det tabataintervaller med benböj. De 10 sekundernas vila fick vi tillbringa i nederläget (så det blev inte jättemycket vila). Slängde själv in 30 st kipping pull-up. Kändes skönt att köra med lite tempo.

2 timmar innan crossfitpasset så körde jag Fitnessfightpasset. Dagens nya övning var enbensknäböj och den körde jag. I båda gårdagens och dagens cardiodel så kände jag mig väldigt omotiverad och det blev nog inte exakt 2x10 min. För att göra det lite roligare så plockade jag in sandsäcken som jag körde lite "spinn" med. Blev också lite kettlebellövningar.

Igår så körde jag också en hel del själv på kettlebellpasset.

Kollade måttbandet imorse och nu står jag stilla. Måste nog skärpa mig på cardiodelen. Har också de sista dagarna testat att ta bort lite mer kolhydrater och ersatt det med mer fett (bl.a. lagt till lite mer nötter). Tror dock jag går tillbaka till det normala, så kanske jag har mer energi till cardion.

Kosten flyter på helt OK. Jag för en exakt kostdagbok i ett inlägg här på bloggen (som jag inte publiserar).

 I dagarna har blogger (blogspot) gjort uppdateringar, men det blev något fel. Nu har de tagit tillbaka backup på bloggarna. Detta innebär att allt jag skrev igår försvunnit. Blir lite sur då det går en hel del tid på att dokumentera ner allt man äter och tränar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar