söndag 1 april 2012

Tips - Matpriskollen som app

Hittade precis en jättebra Iphoneapp, matpriskollen.
Här kan du se alla erbjudanden som dina närmaste (eller någon annanstans) matvarubutiker har.
Nu kan du sätta upp att du inte vill ha reklam skylten för du har alla erbjudanden i mobilen (finns också på hemidan, www.matpriskollen.se)

Du kan söka på just den butik du skall till eller så kan du söka på efter en viss vara som du vill se erbjudande på. Tips är att lägga upp de butiker du oftast går till på din favoritlista för när jag sökte vara på närmaste butikerna så fick jag upp butiker i ända till Stockholm (och jag bor i Örebro).

Man kan även lägga bevakningar på de livsmedel man är intresserad av (kollar dina favoritbutiker som du lagt in), men nu när jag testade så funkade det inte för mig när jag skulle matcha mina bevakningar.
Det skickas dock inga meddelanden mellan 21.00-08.00 (för då skall man sover)

Man kan även lägga upp en egen inköpslista att ta med till affären (du kan även maila den om du vill skriva ut den). Där kan du också lägga till egna varor. Var dock uppmärksam på att den raderas varje vecka (0.00 på måndagen).

Det är rätt coolt att man sitter och skriver in matvaruaffärernas erbjudanden manuellt till denna app.
Det bästa är att det är helt gratis och att man gör en insats för miljön (om man tar bort pappersreklamen vilket vi redan gjort här hemma)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar