lördag 7 maj 2011

Idag började jag dagen med träning. 07.45 sprang jag iväg på en löprunda. Första styrkedelen körde jag i en lekpark. Tog med mig gummiband och en slynga. Har haft svårt att få till benövningarna när jag kör hemma, så jag tog med mig min viktväst (körde med 17 kg) hem och hade på mig den och tillsammans med 2 kettlebell så blev det mer än väl (körde utan viktväst andra varvet).
Tog och filmade delar av passet (se här under), så det blev inte ett supereffektivt pass. Har svårt att ta ut mig ordentligt på löpningen, så jag körde lite intervaller på andra konditionsdelen och sen avslutade jag med 2 min kettlebellsvingar.


Senare så var det dags för shoppin och jag köpte ett par riktigt snygga skor (se bilden ovan)

Nu är jag hemma hos föräldrarna och firar min mammas födelsedag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar