onsdag 4 maj 2011

Summering Dag 4 av Fitnessfighten

Skall snart äta mitt kvällsmål. Inte speciellt hungrig, men det är bara 50 g Kesella (det som jag har kvar till mitt mål på 1900 kcal/dag). Dagens energiintag ser ut så här: 1895 kcal (49 P, 34 K, 16 F). Har märkt att jag måste gå på toaletten oftare, men det är helt naturligt säger Jarkko på Fitnessfighten.

Lite tråkigt att jag inte hann igenom träningsprogrammet helt, men jag hade redan en frisörstid inbokad direkt efter jobbet så jag kunde inte träna längre. I gengäld fick jag träna lite imorse på mitt utomhuspass.
På Fitnessfightpasset så ändrade jag några fler övningar än vad har släppts. Körde Pull-up i första setet istället för liggande pullover (som är en av mina nya favvoövningar). Förstod att det skulle bli för tungt att köra alla i det långsammare tempot, så jag tog hjälp av ett gummiband för att kunna orka alla. Körde dips istället för liggande tricepspress. De sista fick jag köra med fötterna på en stol för att orka. Två av övningarna hann jag inte, men hoppas jag kan ta igen det imorgon.

Fick ett meddelande på Facebook från en av tränarna på Crossfit Örebro som undrade vart jag tagit vägen.
Känns riktigt kul att höra att man är saknad. Det är inte på alla ställen som man får det bemötandet. Jag saknar också att köra crossfit hos dem, men just nu finns inte tiden till att ta sig dit. Funderar dock på att köra en WOD imorgon förutom det andra passet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar