söndag 1 maj 2011

Aj, Aj

I eftermiddags tänkte jag att jag skulle rensa lite maskrosor i gräsmattan. Handskar är ju löjligt, men tyvärr så drog jag bort lite skinn på handen med det redskapet som jag använde.
Typiskt att det skal hända nu när jag skall träna för fullt. Men jag hoppas det löser sig.

Summering av dagen. Drygt en timmas träning.
Kosten har gått bra, men har varit lite småhungrig.emellanåt, men det kan ha berott på att tidsschemat inte hölls ordentligt.
Mitt schema är lagt på 1900 kcal/dag (mellan 1820-2040) och idag landade jag på ca 1940 kcal. Energifördelningen var 42 E% protein, 35 E% Kolhydrater och 24 E% Fett. Var lite orolig att det kunde bli för lite fett, men om man som jag idag äter lax och även avokado så blir det ju ganska bra.

3 kommentarer:

  1. Ouch det där såg inte vidare skönt ut! Tack för tipset om knäböjen. Det är de smala knäböjen som jag får ont i knät, inte de breda. I videon så går de ner framför knäna när de böjer. Men du menar att jag inte ska göra det?

    //Helena

    SvaraRadera
  2. Jag skulle rekommendera dig att böja mer i höften så att knäna inte kommer framför.

    SvaraRadera