onsdag 4 maj 2011

Funktionell Fys ute på morgonen var ingen succé

Dagen började härligt med en snabb cykeltur till jobbet.
Sedan var det dags för ännu ett försök med Funktionell Fys utomhus 07.15.
Tyvärr kom det bara 1 person (en kollega), så nu ger jag upp och ställer in de kommande passen.
Hoppas det kommer fler på de extrapassen som jag kommer köra utomhus på torsdagar 17.00 om några veckor.
Men imorse sken solen och vi två gav oss ut på en löptur. Sedan blev det backintervaller och massor av sköna styrkeövningar. Kändes som en riktigt skön start på dagen då jag själv kunde vara med på det mesta under passet.

Har känt mig lite hungrig på dagarna (när det gått 2 h) under dieten, men efter middagen och kvällsmålet har det kännts bättre. Funderar på om jag skall öka på Frukost och mellanmål på dagen för att dra ner på kvällen. Kommer ju mestadels köra träning strax innan lunch.

Idag kommer jag hinna köra 45 min träning på eftermiddagen. Vi fick en ny övning idag. Skall bli kul att se hur den känns.

Har faktiskt en bekant som körde Fitnessfighten i januari. Hon hade fått bra resultat och hon har mailat över lite tips till mig. känns väldigt välkommet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar