lördag 28 maj 2011

Summering dag 28 av Fitnessfighten

Här kommer dagens träning på film. Filmade inte andra cardiodelen, men den bestod av hopprepshopp, kettlebellsnatchar och spin med sandsäck. Kände av benet lite grann i enbens knäböj, så jag gjorde bara 1 set av den. Körde också lateral raise för axlarna och den kom inte med i filmen.Idag hade vi besök och det blev grillning. Riktigt jobbigt att inte kunna äta allt gott som fanns på grillen.
Hoppade majsen då jag vet att den är relativt kaloririk (men så god). Däremot åt jag lite Halloumi (ca 35 g) vilket bara det blev ca 110 kcal såg jag sen. Det viktigaste var ju att jag fick lite entrecote och kyckling. Lyckades komma på strax över mina 1900 kcal.

Nu är det bara 2 dagar kvar innan Fitnessfigkten är slut. Kommer bli lite tråkigt, men ändå skönt att inte  behöva väga maten. Att träna varje dag har inte varit några problem för mig, men det kommer jag tyvärr inte ha tid att göra.

2 kommentarer: