onsdag 18 maj 2011

Kanonträning idag

Idag körde jag ett av de bästa passen under hela Fitnessfighten. Körde 6 min rätt tuff Crosstrainer följ av 4 min på roddmaskinen. Kom ca 1115 m vilket är nytt rekord för mig. ´Testet att ro sålångt som möjligt på 4 min kallas O´Neal roddtest. Skall försöka mig på att komma upp i 1117 m vilket är gränsen för att komma upp en nivå.

Kan även nämna att jag slängde in ett bonuspass på 20 min innan lunch idag. Efter 4 min uppvärmning i rodden och lite axelövningar så körde jag 12 min Cindy. Jag hann drygt 13 varv.
Cindy innebär 5 Pull-up, 10 armhävningar och 15 snabba benböj (rumpan under knähöjd).

I det senare passet körde jag sedan hela Fitnessfightpasset (med min egen vinkling). Dagens övningar blev Hantelrodd med 23 kg(dagens nya övning), Benböj 65 kg + Enarmsbenböj med 20 kg hantel, Armhävningsgång med fötter på glidplattor, Dips, Enbens knäböj, Rotation med boll i dragmaskin, Simning med 1 kg´s hantlar, Sumosquat 65 kg, Reverse crunch på lutade bänk (blev rätt lik dragonflag fast med böjd höft).
I den andra cardioomgången blev det utfallshopp med latsdrag, hopprepshoppning, boxhopp, rodd maskin (2 min) och thrusters med 2x10 kg. Blev lite vila i bytene mellan övningarna så det kan väl mer kallas intervallträning.

Efter det vanliga passet la jag in 2x15 sittande bicepscurl 10 kg och 10 st Marklyft på 100 kg. Blev också lite strething

För er som inte känner till alla övningar så kommer några filmer där ni ser några av övningarna

Film 1 visar Reverse crunch i lutande bänk (övning 2 i filmen), Dips och Rotaion med boll


Ca 1.30 in i denna film ser ni utfallshopp med latsdrag

Och ni örebroare glömmer väl inte att vi kör 4 ggr Funktionell Fys Utomhus på Örebro Rehabcentrum, med start imorgon torsdag 17.00

I den sista filmen ser ni armhävningsgång. I morgondagens träning blir det nog till att springa i gummibanden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar