söndag 22 maj 2011

På kalas igår

Gårdagen började bra med träning på förmiddagen. Kanske inte det bästa passet jag gjort under Fitnesskampen. Framförallt var det tufft att få igång första cardiodelen. Kan nog bero på fredagens två pass plus att jag inte sov så mycket natten fredag till lördag. Styrkedelarna gick dock bra.
Gårdagens styrkeövningar blev armhävningar med händer på kettlebell och fötter på upphöjning, Enarms overheadsquat, Planka med knä mot armbåge, "Simning" med 1 kg vikt, enbens knäböj, sidplanka, Hantelrodd med 20 kg kettlebell, enbensknäböj med enarmssnatch med 12 kg hantel, "vindrutetorkaren".
Hade lite dåligt med tid på morgonen då jag skulle åka till Stockholm vid 11.00, så passet blev bara drygt 50 min långt. Drog in på att köra lite kortare cardio och hoppa över sista vindrutetorkaren.
Skulle på 40-års kalas och eftersom jag förstod att det skulle bli lite krångel med maten så tog jag min lunch vid 10.30 och gjorde iordning ett mellan mål att äta på vägen. Blev Kesella med frysta jordgubbar och lite cachewnötter i mellanmålet. De andra i bilen stannade på McDonalds medans jag njöt av mitt mellanmål :)
Kalaset var en överaskningsfest för en av mina vänner och eftersom hon inte visste om det så blev hon lite senare än planerat, vilket gjorde att fikat blev förskutet (svårt att få in mat var 3:e timma när man själv inte kan bestämma mattider). Eftersom det var kalas och att jag tror att jag behövde fylla på mina energiförråd, så tog jag lite tårta och en kaka. Bjöds bl.a. på en riktigt god blåbärstårta. Några timmar senare bjöds det på stek med stekt potatis, sallad och bröd. Riktigt gott!
Kanske inte den bästa kosthållningen under min "diet", men tror inte jag lider någon större förlust av den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar