tisdag 31 maj 2011

Min vistelse på sjukhuset

Ja då var en natt över på sjukhuset. Tyvärr så fick jag en granne i rummet på kvällen.
En äldre man som tyvärr pratade i sömnen och som lät som Darth-Vader när han sov.

Dvs. det blev bara några få timmars sömn inatt, men istället fick jag läsa lite i boken "Forma kroppen och maximera din prestation" som skrivits av killarna som driver www.traningslara.se (en av de bättre kunskapskällorna vad det gäller träning). Boken är riktigt intressant läsning och det kommer en recension när jag läst klart den. Nu har jag suttit och läst lite artiklar runt kost på Träningslära.se och Anki Sundinsbloggochkollat på filmer från Crossfit journal

Nu på morgonen så sitter min stackars granne och pratar med sin sambo som han inbillar sig sitter framför honom. Han undrar varför hon inte säger något och frågar om hon vill ha lite av hans frukost.
Det är riktigt synd om honom.


På morgonen tog de blodprov och nu väntar jag på att läkaren skall komma med ronden och utvärdera mitt nya EKG-prov . Hoppas att jag sedan får åka hem och fota mina "efterbilder", så att Fitnessfighttävling blit klar så att jag så fort som möjligt får veta om jag blir en av de 5 som man sedan kan rösta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar