lördag 1 september 2012

Lite träning är bättre än ingen träning...

Det får man intala sig när det inte blir som planerat med träningen. Idag borde det ha blivit ett kanonpass ute i mitt garagegym då jag egentligen hade massor av tid att träna. Men istället för att träna så fixade jag med att koppla in det nya bredbandsmodemet och att få allt att fungera med det.

Sedan testade jag ett recept på mandelkaka från en LCHF kokbok. Jag gillade den, men den blir inte lika söt som vanliga bakverk. Skulle nog varit ännu godare med grädde och bär (som den var serverad i boken).
När jag väl var ute i garaget så började jag fixa till en förhöjning till min låda som jag kör boxhopp på (nu blev det 61 cm högt).


Värmde upp med lite hopprep, masserade högeraxeln och mätte ut hur långt 200 m var, men sen var jag tvungen att vara lite barnvakt i 10 min. Tog ut hunden på en kort joggingtur med lite kisspauser. Kände att det var alldeles för länge sedan jag åt mat, så det fanns inte så mycket energi. Körde ändå lite marklyft på ca 100 kg varvat med lätta sesawpress och lite övningar med min brandslang.

Hade tänkt köra en egenpåhittad crossfitWOD som skulle vara 5 varv av
10 marklyft på ca 70 kg
10 boxhopp
200 m löpning
Men nu fanns varken tiden eller orken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar