fredag 7 september 2012

Seg träning

Idag fick jag flytta min träning och lunch till senare på eftermiddagen. Den tid jag hade avsatt till min träning var tyvärr ända tiden då vi alla instruktörer hade "ledigt" samtidigt. Jag brukar ju köra 30 min friskvård och sedan ta 15 min av lunchen. Idag skulle jag nog ha ätit först och sedan bara tränat 30 min för dagens träning blev inget bra då jag saknade energi. Känns lite jobbigt då jag inte hinner träna så ofta nu för tiden.

4 min crosstrainer
500 m maxrodd: 1 min 34.9 s

Körde lite massage med foamrollern.
Sedan kom det en fråga om personlig träning som receptionen inte kunde svara på. Stod några minuter och pratade med den ev. klienten, men kom fram till att det hon var ute efter nog var mer av en introduktion. Hade kanske kunnat prata på henne några PT-timmar, men jag är inte bekväm med att göra så.

Tränade sedan några set Power Clean med ca 60-120 s vila mellan seten.
Körde också ett set push-press och några frontsquat.

Jobbade sedan med (typ 2-3 set av varje)
Seasawpress
Bänkpress
Pistols (enbens knäböj) stående på bräda
Lätta hang snatch

Vet inte om denna träning gav så mycket, men jag fick i varje fall röra lite på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar