fredag 7 september 2012

Mitt garagegym

De senaste veckorna så har jag förvandlat vårt garage till ett gym. Det kommer i och för sig bara vara där tills det blir kallt och bilen måste stå där.

I taket har jag hängt upp ringar, junglegym och en pull-upstång. Jag har köpt en bänk som man kan köra bänkpress men ställningen går även stt använda till att hämta stången på vid benböj.
På väggen har jag satt upp hållare för de flesta av mina hantlar. Där har jag också mina paralletts och mitt Power Wheel. I hyllorna har jag mina hemmagjorda medicinbollar, min bulgarian bag och mina viktvästar (10 och 30 kg). Sedan har jag mitt frigolitblock som man kan köra boxhopp på. Har till det byggt en liten hylla så att det kommer upp på 60 cm. Har flera kettlebells 2x12 kg - 2x16 kg - 20 kg - 24 kg - 32 kg. Dessutom har jag några clubbels som jag inte använder så ofta. Har självklart ett hopprep också. Har även min största Aquabag där just nu.
Det senaste tillskottet är Slamballen. Foamrollern har ju en självklar plats i gymmet.

I helgen satte jag fast ett fäste så att jag kan träna med min brandslang.
De mindre hantlarna sitter uppe på väggen
Mitt Junglegym i taket och bakom ser man hyllan där jag har min bulgarina bag,viktvästarna, vikterna och lite annat.
Min fina högtalaranläggning som jag kopplar in iphonen till

Här hänger mina parallettes, mitt power wheel och de tunga hantlarna

Hävräcket i taket, men liggunderlag i taket för att inte få så ont när jag slår i huvudet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar