torsdag 27 september 2012

Ingen träning

Idag hade jag inbokat en del av min friskvårdstimma innan lunch. Men tyvärr så känner jag att jag har något konstigt i kroppen. En lätt huvudvärk och lite småkonstig i halsen. Valde därför att hoppa över träningen helt.
Skulle i och för sig kunnat jobba med min rörlighet (gjorde jag faktiskt igår kväll när jag kollade på TV), men det fanns en hel del annat som jag var tvungen att fixa med på jobbet. Hoppas jag känner mig bättre imorgon för någon mer träning än det korta passet i måndags vill jag ha.

Min fru hade gjort en supergod köttfärslåda med potatis, sötpotatis och rödbetor. Vi skall handla imorgon och kylskåpet var ganska tomt, men ändå lyckades hon trolla fram en kanonrätt som dessutom kändes riktigt nyttig.

Nu skall jag blanda till en Holistic REDS. Brukar hjälpa när jag börjar känna mig sjuk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar