onsdag 5 september 2012

Bra träningspass hemma

Igår så blev det ett riktigt bra träningspass hemma. Jobbade bara halvdag så jag körde direkt när jag kom före lunchen.

Värmde upp med assisterade benböj i slyngor, kettlebellsvingar (24 kg) och servitörspress (16 kg kettlebell). Jobbade lite med massagage för höger axel mellan varven. Kom fram till att framförallt scaleniusmuskulaturen (sidan på halsen) ställer till det. När jag får bort lite triggerpunkter där så försvann smärtan på flera ställen.

Filmade sedan en film med min nyinförskaffade slamball (från Gymkomaniet). Den kommer i ett senare inlägg.

Sedan körde jag en egenkomponerad WOD
3  varv
10 Marklyft ca 80 kg (vet inte vad stången väger exakt)
10 Wallballs (med 9 kg slamball)
10 Slamballkast
200 m löpning
Kommer inte ihåg tiden, men det blev rätt flåsigt.

Här en film från första varvet. Ser att jag verkligen måste tänka på bröstryggen i mina marklyft.


Efter det så körde jag 4 varv
5-7 Pull-up
5-7 Pushpress (drygt 50 kg)
60 s bröststretch i slyngor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar