lördag 29 september 2012

Blev träning igår

Igår så blev det träning. Kände mig inte helt OK, men bättre än dagen innan. Dock tog jag det lite halvlugnt.
Började med att ro lite lugnt i 5 minuter varav de sista två bara var överkropp. Sedan blev det lite joint mobilityövningar. Tänkte att jag jobbbar mest med isolerade styrkeövningar och lite teknikträning.
Så det blev 6 varv av
Bicepscurl varav de 3 sista seten var hammarcurl (2x12.5 kg och resten 2x15 kg)
Liggande tricepspress (samma vikter som ovan)
Hangsnatch till benböj (20-30-30-30-35-40 kg)
Sedan så filmade jag lite övningar med sandsäck. Filmen kommer i början av nästa vecka,
Kändes riktigt bra att köra ett pass. Det blev faktiskt lite svettigare än jag räknade med. Idag är jag i princip frisk, så jag tror bara kroppen gillade att komma igång lite. Hade jag haft mer tid så hade jag kört lite bålstabilitet och rörlighet. Just rörlighetstränimg är något som man kan köra även om man känner sig lite krasslig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar