tisdag 11 september 2012

Gårdagens Crossfitpass

Igår så fick jag äntligen tid till att träna ett pass på Crossfit Örebro. Det var huvudcoachen Benny som höll i passet och då kan det ju inte bli annat än bra. Måste passa på att gratulera honom här på bloggen för hans fina resultat på "Crossfit-SM" i helgen. Han kon tvåa i mastersklassen och var bäst i finalgrenen. I oktober skall det konna ett program på Eurosport eftersom de var där och filmade.

Gårdagens pass var
Uppvärmning
3 set med 3 min vila mellan
2-3 viktade supinerade pull-ups ( jag med 24 kg extra)
Vila ca 10 s
Max strikta supinerade pull- ups utan extra vikt.

Därefter en WOD
3 varv
10 ground to overhead (2x24 kg kettlebell)
300 m löpning
Min tid: 8.00 min
Förvånad över hur tungt det var att köra clean och push-press med 2 st 24 kgs kettlebell. Har jobbat alldeles för lite med explosiva övningar som kettlebellsvingar, clean och snatch på sistone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar