torsdag 20 september 2012

Dubbla kettlebell

Idag, torsdag, blev det ännu ett lunchpass.
Började med 2 min rodd och 1 min lite snabbare rodd. Körde sedan lite joint mobility. Tog fram parallettes och tränade handstående och körde lite hopp ut till piksittande. Körde också lite spin med sandsäck.
Sedan 15 snatch per arm med 16 kg kettlebell följt av 10 snatch med dubbla 16 kgs kettlebell. Känns som att det var ett tag sedan jag körde ordentligt med kettlebell och jag brukar inte så ofta köra med 2 st. Bestämde mig för att köra ett litet komplex
Med 2 st 16 kg kettlebell
5 varv
10 snatch
10 seasawpress (1:a varvet 10 per arm)
5 pushpresd (1:a varvet 10 st)
2 min vila som ägnades åt diverse stretchövningar (bröst och vader).
Kändes riktigt skönt efteråt och man kände att hela kroppen fick jobba ordentligt, även om der nog var jobbigast för axlarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar