måndag 17 september 2012

TRX Force DVD & Zombee mediaspelare

Igår så lyckades jag få in 60 min träning, trots att min fru fyllde år. Uttnyttjade dessa genom att inviga min TV i garagegymmet. Har skaffat mig en mediaspelare från Teknikmagasinet (kostade 380 kr) så att jag kan se på filmer som jag har på datorn (via ett usb.minne). Har bl.a. lagt över de flesta filmer jag har på DVD och så har jag en del filmer som jag spela in från youtube (använder freecorder).

Den fungerade riktigt bra och igår så körde jag TRX Force program 1. Det fick jag aldrig att fungera på DVDn på jobbet så det var kul att testa det. I det programmet så jobbade man först med en hel del benövningar och sedan biceps och triceps, Avslutade med några coreövningar. Det var inte lika jobbigt som program 2, men det man skulle kunna göra för att göra det lite jobbigare är att minska ner på vilan (nu 45 s) mellan övningarna. Gillade dock programmet som tog drygt 30 min. Funderar på att skaffa några till TRX-DVD att köra efter.Efter det så körde jag några övningar med min nya sandball.
10 snatch + slam med höger arm
10 snatch + slam med vänster arm
10 tvåhandssvingar + slam
Kändes som riktigt bra träning för hela koppen och man blev rätt blåsig
Körde 2 varv i rad och sedan något till efter lite vila.
Blev ett till efter att jag kört ett set av pull-up och ett set overheadsquat med 30 kg aquabag (blev ett set till av dessa två övningar).
Avslutade med att stretcha lite samtidigt som jag kollade på en film med rörlighetsövningar av Eric Cressey.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar