fredag 21 september 2012

Fredagens träning

Har lite träningsvärk i axlarna efter torsdagens träning.

Började dagens träning med 3.5 min rodd. Sista 2 min så testade jag att minimera arbetet med benen och försökte istället jobba mer med höftsträckarna. Kändes som ett bra sätt att träna explosivitet inför frivändningar, snatch och svingar. Det kommer jag att anamma oftare

Jobbade sedan med foamrollern på ryggen och sätet i ca 10 min

Gick på händer 2x ca 60s och mellan så blev hopprep

Sedan
- Bulgarian Split Squat med 2 st hantlar hängande på sidan (23-26-26-26-26 kg)
- Stående bicepscurl mot vägg (hantlar 2x15 och resterande 2x17.5 kg)
- Liggande tricepspress med hantlar (2x10 och resterande 2x15 kg)

Avslutade med varv så snabbt som möjligt av
- 10 slam (kast i golvet) med 9 kg slamball
- 5 toes to bar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar