fredag 31 augusti 2012

Kickoff

På väg hem från Kick-offen i Stockholm. Förmiddagen ägnades åt diskussioner om korsbandsopererade patienter. Tyvärr så blev det inte så mycket prat om hur man praktiskt går till väga, vilket är den delen som jag kan bli inblandad i. På eftermiddagen så annordnades det en Rehabiad där vi tillsammans med de från Bosön tävlade mot sjukgymnasterna från Artrokliniken (där vi var). Trodde innan att det skulle bli lite fysiska grenar, men det blev lite olika stafetter där vi bl.a. åt mumsmums med händerna på ryggen och kastade bollar i en hink på huvudet. I och för sig mycket skratt och trevligt, men jag är var nog lite för mycket inne i mitt tänk på att tävla liknande crossfit och att jag skulle få mig ett träningspass. Hur som helst en trevlig dag om än lite mindre praktisk än jag trodde den skulle bli.

Är lite avundsjuk på mina kollegor som vistades på Sturebadet och fick köra massor av bra gruppträningspass under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar