torsdag 6 september 2012

Lite sova och dagens träning

Min dotter har redan vänt på dygnet (blir väl igen i tonåren). Hon sover massor på dagen, men mellan 01.00 och 05.00, så är hon inte ens i närheten av att vara trött. Så nu har jag gått ned i TV-rummet och satt på mig hörlurar. Har sedan använt min Apple-tv (äntligen något man kan använda den till) för att kolla på youtubefiömer. Har kollat på några av Kostdoktorns intervjuer. Har bl.a. sett den när han intervjuade han  Mark Sisson och den med Peter Attia.

Hade tänkt se den när han intervjuar Gary Taubes men den fungerade inte när jag skulle se den.


Man har inte överdrivet mycket energi kvar när det bara blir 3-4 timmars sömn på natten. Vi får väl se vad som händer med midjemåttet (sommarlevendet har redan ökat på med några cm). Det sägs ju att ökad kortisolhalt ger mer bukfetma. Kortisol utsöndras ju vid stress och att inte sova är en riktigt stor stress för kroppen.

Dock så fick jag sova ordentligt inatt då hon bara vaknade en gång och då somnade om rätt snabbt.
Så idag är jag mycket piggare och orkade köra ett rätt bra pass på 40 min
.
Dagens träning
4 min Crosstrainer
4 min maxrodd: 1139 m

3 varv
Hantelrodd 32 kg
Pull-up med supinerat grepp
Bicepscurl 2x17.5 kg
Tricepspress nedåt i dragmaskin
Tricepspress ovanför huvud i dragmaskin

Avslutade med
5 Dragonflag + 6 Reverse crunch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar