söndag 9 september 2012

God kyckling

Idag hade jag tänkt laga ett recept från Monique Forslunds bok LCHF för hela familjen (icke att förväxla med Annas LCHF för familjen). Blev sedan bestämt att vi skulle åka till Hannas bror. Jag föreslog då att vi skulle ta med maten och att jag gjorde den där till alla.

Det blev verkligen lyckat då vi alla tyckte det blev supergott.
Vad var det då jag gjorde?
Baconinlindad kycklingfile med fetaost. Till det gjorde jag potatis och sötpotatis i ugn.

3 kommentarer:

 1. Åhh det låter smarrigt!!

  SvaraRadera
 2. Mums så gott det ser ur!!
  Jag har precis börjat med Paleo och på torsdag ska jag ta med fika till jobbet ..
  Har du något bra tips på något gott jag kan ta med!? Vore kul att ta med något som jag själv kan äta .. ;)

  SvaraRadera
 3. Maria - Har tyvärr inte några bra förslag som jag testat.

  SvaraRadera