fredag 1 juni 2012

Idag var jag instruktör på Crossfit Örebro

Idag har jag hållit passen på Crossfit Örebro
Körde en rätt tuff uppvärmning med dem där de bl.a. fick köra en hel del handstandsövningar och andra gymnastiska övningar. Blev lite inspirerad av gymnastiksemninariet som de hade på Crossfit Örebro förra helgen. Tog fram lite gamla uppvärmningsövningar som jag körde när jag var ledare i truppgymnastik.

Dagens pass var förbestämt efter Crossfit Örebro programmering.
Styrka
3 set av:
Marklyft 4-5 rep, direkt följt av 10-15 kb svingar (välj en kula så du kan göra en explosiv sving)
Vila 3 min

Hade lite problem med att få igång deras Timer så de fick uppskatta de två första viloperioderna.
Därefter körde de en WOD
3 varv på tid:
500m löpning
5 Thrusters 60/40kg
10 Burpees Vila 3 min.
Resultat = total tid ink vila.

De var riktigt trötta efteråt.

Själv så besämde jag mig för att passa på att köra ett pass innan det ordinarie passet.  Valde ett pass som jag länge sneglat på, men eftersom jag inte har någon bra wallballvägg på jobbet så har den inte blivit av.
Morrisson
50-40-30-20 and 10 av
Wall ball shots, 9 kg
Box jump 60 cm
Kettlebell swings, 24 kg

Nu var jag lite seg från jobbet så jag hade bara ca 20 min till att köra passet när jag väl skulle börja.
Hann då bara börja på 20 wallball innan jag var tvungen att sluta (ville kunna vara lite social innan passet).

Var dock sugen på att köra dagens WOD också, så jag planerade att själv vara med på andra passet som böjade vid 18.00. Tyvärr visade det sig att de två som anmält sig hade avbokat och det blir inte samma sak att köra själv, så jag åkte hem och dammsög istället (samtidigt som jag lyssnade på  en podcast med Chris Kresser. De är riktigt intressanta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar