fredag 15 juni 2012

Ett kort pass och god lunch

Idag hade jag bara ca 20-25 min på mig att träna
Värmde upp med 4 min rodd och plockade sedan fram för dagens WOD

Max antal varv på 15 min av
9 Marklyft 70 kg
12 Armhävningar
15 Boxhopp (60 cm)
Jag hann 9 varv och 2 marklyft, vilket var nästan ett varv bättre än förra gången jag körde den (8 varv och 5 marklyft). Ett riktigt jobbigt pass där marklyften faktiskt var de som tog mest. Kändes riktigt skönt att hinna köra igenom kroppen ordentligt trots att jag hade lite lite tid.

Efter det så åt jag lunch med en god vän. Blev lunchbufffe på Södra vattentornet. Riktigt god kyckling och tomatsås. Utomhus så grillade de vilket var ett trevligt inslag. Det grillade köttet var gott, men jag tyckte nog att de hade grillat köttbitarna lite för länge. Testade också att ta lite ris.

Åt riktigt mycket och det blev faktiskt en liten energidip när jag sedan var på jobbet och masserade.
Vet inte om det beror på mängden mat eller att jag la till ris (kolhydrater). Får testa ris fler gånger och se hur jag reagerar på det.
Blev faktiskt inte hungrig förens sent på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar