torsdag 21 juni 2012

Bulgarian split squat = träningsvärk imorgon?

Började med 5 min crosstrainer och 3 min rodd.

Körde sedan 6 varv av

3-4 Bulgarian Split Squat med hängande kettlebell (BSS)
5 Push-press med skivstång
5-6 Pull-up mellan två stänger (neutralt grepp)

Första varvet så körde jag med lite lättare vikter och lite fler repetioner (pushpress med 50 kg och 16+20 kg kettlebell i BSS).
På andra varvet så ökade jag vikten på BSS till 28 kg + 20 kg kettlebell och 55 kg på pushpress. Tog även på mig min viktväst på 10 kg så även pull-ups blev tyngre. Kände att 28+ 20 var lite för tungt så jag tog ner till 24+20 (plus viktväst) de resterande varven. När jag kör BSS brukar jag gå fram ca 4 fötter (3 steg) och då blir det ett lagom avstånd tycker jag (tror han kör lite närmare i videon här under).
När jag körde BSS förra veckan så hade jag träningsvärk i sätet i ett antal dagar. Vi får väl se hur det känns imorgon när man skall köra smågrodorna runt midsommarstången :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar