onsdag 13 juni 2012

Inget för machomän

Brukar ju inte skriva så mycket om mitt personliga liv här i bloggen om det inte rör min träning, mat eller hälsa. Men idag blir det ett lite mer personligt inlägg. I augusti kommer jag att bli pappa och det är så spännande och kul. Vi har valt att inte ta reda på om det blir en pojke eller flicka, så det blir lite extra spännande. Helt klart kommer det att förändra mitt liv och det blir en utmaning att försöka få in lite träning i det nya livet. Som tur var så har jag ju en hel del träningredskap som jag kan använda hemma eller ute i trädgården. Antar att det blir flera kortare pass man får köra. Sedan har jag ju fortfarande tillgång till gym på jobbet så 2 pass i veckan räknar jag att kunna få in på min friskvårdstimma.

I helgen var vi och fotade min fru´s mage och här ser ni några av bilderna
2 kommentarer:

  1. Stort Grattis till er båda!!! Väntar själv på att mitt andra barn ska komma nu om cirka två veckor. Att du kan fortsätta med din träning tvivlar jag inte ett dugg på, det fixar du/ni. Skillnaden blir att man kanske inte alltid kan träna när man vill :) Tror det är oerhört viktigt att fortsätta träna för båda föräldrarna efter att barnet har kommit. Jag längtar nåt oerhört efter att få träna som vanligt igen. snart snart

    SvaraRadera
  2. Tack! Lycka till med din graviditet

    SvaraRadera