lördag 2 juni 2012

Qigong


I torsdags så hade jag fått ett uppdrag att köra 30 min Qigong med ett 60-tal förskollärare. Vi skulle vara utomhus på Lindholmen (ett härligt ställe vid Hjälmaren). På eftermiddagen så regnade det rätt kraftigt utanför jobbet och jag började bli nervos för hur det skulle gå att köra utomhus. I och för sig fanns det tillgång till att gå in, men det skulle ha blivit trångt. När jag kom dit så var det uppehåll och allt eftersom passet gick så sken solen mer och mer. Blev en riktigt lyckad tillställning och jag tror att de var väldigt nöjda.

Jag är egentligen inte så förtjust i lugnare träningsformer (tycker dock att det är skönt att stretcha). Men just den form av Qigong som jag kör är det lite mer rörelse i än andra former som jag testat, så den är faktiskr riktigt skön att köra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar