måndag 25 juni 2012

Allergi

Kul att det var så himla bra väder på midsommaraftonen. Men jag är allergisk mot gräs (tror jag) och det fina vädret bidrog nog till att jag kände av det rätt mycket. Hann precis skaffa allergimedicinen Aerius, vilken har fungerat hyfsat tidigare och den gör mig inte så trött som de receptfria medicinerna.
Men denna gång verkade den inte hjälpa alls (vet i och för sig inte hur det skulle varit utan)

Hade hoppats att mina allergiska besvär skulle minska när jag ätit paleokost (då jag läst om att det kan göra det. T.ex. här). Nu äter jag  i och för sig inte speciellt strikt just nu (och någon månad tillbaka), då jag lagt till mejeriprodukter och fuskar med lite andra saker som t.ex. socker och sötningsmedel. Försöker dock hålla mig borta från gluten (dvs även öl).

Någon som blivit av med sin allergi genom paleo?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar