fredag 29 juni 2012

Jackie

Ett snabbt pass efter jobbet

Först 2 min lätt rodd och sedan 4 min maxrodd.
Kom bara 1117 m. Såg att jag inte ställt om motståndet till 10 som jag brukar så den halvdåliga distansen berodde nog på det (kan ju inte bero på mig).

Skulle sen köra Första passet på TRX Force skivan. Tyvärr har vår DVD-spelare på jobbet svårt med den skivan så den hackade. Bestämde mig då för att ge mg på WODen Jackie istället. Passade på nu när gymmet är stängt och jag kan flytta roddapparaten närmare pull-up stången.

Jackie
1000 m rodd
50 Thrusters med stång (20 kg)
30 Pull-up
Min tid: 7.35 min (samma som mitt rekord).
Kanske inte så smart att värma upp med 4 min maxrodd innan den WODen. Första minuten var jag snabbare än på 4 min rodden, men på slutet gick det inte fort. Thrusters är som vanligt jobbiga även om det bara var 20 kg. Greppet i pull-up gav sig så jag fick dela upp dessa rätt mycket också.

Nu en vända på stan och så hoppas vi att det är bra väder när jag kommer hem så att vi kan grilla lite fläskytterfile och halloumi när jag kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar