torsdag 28 juni 2012

Målning och flow tonic

Idag så blev det målning när jag kom hem från jobbet. Först lite förarbete som att tvätta taket och maskera, men sedan målade jag taket och fönster/dörrkarmar i det kommande barnrummet. Imorgon skall min fru välja ut vilken grön färg vi skall ha på väggarna. Under tiden jag målade så lyssnade jag på en ny (för mig) podcast som heter Paleo Talk med Sarah från Everyday Paleo och Chrissy från Growing up paleo. Intressant då de pratar en hel del om paleo och barn. Får väl se vilka paleoidéer som man kan använda på sitt eget barn.

Nu har jag precis hoppat ut från duschen efter att jag körde ett snabbt bålträningspass här hemma.
Blev lite sidplankor och reverse crunch. Använde också mina glidplattor (Flow Tonic) i många andra övningar som t.ex. plankan (glid fram och tillbaka med fötter) och höftyft.
Gillar verkligen att jobba med glidplattorna och tar fram dem lite för sällan.
Här några av mina filmer med glidplatteövningar. Borde gå rätt bra att köra med ett par strumpor istället om man inte har glidplattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar