fredag 30 mars 2012

Lite av veckans träningar

Igår, torsdag, så filmade jag crossfitwoden i Maxims utmaningstävling.

Woden var
20 Upphopp
20 Gräshoppan
20 Armhävningar
Min tid blev som ni ser 1 min 50 s (börjar köra 1 min in i filmen). Trodde jag skulle vara lite snabbare än det, men mina stela vader begränsar mig i upphoppen. Trodde mig kunna köra snabbare, så jag körde den igen efter ca 5 min vila. Men tiden blev då 1 min 54 s och det var framförallt armhävningarna som slöade ner min tid denna gång


Innan Woden körde jag lite lätt rodd och så körde jag några set hantelrodd och seasawpress. Tyvärr så tog det ett bra tag att komma på hur jag skulle rigga upp kamera och dessutom få med en klocka i bild. Så allt detta tog 45 min. Har väl gjort mer effektiva pass än detta.

I onsdag hade jag tänkt träna, men jag kände mig jätte seg så då lyssnade jag på kroppen och tog ledigt.
Vet dock vad det beror på. Denna vecka så har jag varit superdålig på att gå och lägga mig i tid, vilket gör att jag inte hade sovit mer än 3,5-5 timmar/natt. Detta är inte så paleo.

På dagens träning så gav jag mig på Utmaningspasset igen. Vill verkligen ha en bättre tid.
2 min Crosstrainer och 4 min lätt rodd.
För att förbereda mig för utmaningspasset så körde jag lite jointmobility, benböj och rörlighet för vader.
Dagens Maximutmaning kändes bra, men det visade sig att min tid blev över 2 min. Vi får väl se vad torsdagens resultat ger. Nu tror jag i och för sig att det som är viktigast är den delen dät de (Maxim) vill att man skall berätta hur tänkt utmana sig själv resten av året.

Efter passet så körde jag först 5 set med cleansquat thrusters. Började med 2 set 40 kg, 1 set 50 kg och 2 set 55 kg. Körde 5 rep förutom de två sista seten då jag bara körde 3 rep då jag inte ville tappa tekniken.
Därefter körde jag hållningsmarklyft med 70 kg och det varvade jag med vanlig bänkpress. På ett set i bänkpressen fick jag hjäp av en kollega så då blev det några rep blev excentrisk träning (han hjälpte mig upp, men jag höll emot nedåt).
Filmade ett set av hållningsmarklyftet. Såg att jag fortfarande inte har perfekt kurvatur i bröstryggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar