torsdag 15 mars 2012

Inte lätt med frukost

Hotellfrukost brukar vara rätt nice, men att äta det paleostyle blir lite krångligare. Bor på ett inte allt för stort hotell och det var kanske inte den största frukostbuffen. Frukosten blev en himla massa skinkskivor, tomat, gurka, paprika och några kiwiskivor. Blev också ett antal kokta ägg. Hade lite dåligt samvete när jag hämtade mer ägg (och var osvensk och tog det sista), för jag såg en som var framme och ville ha ett ägg till. Men det måste ju vara hotellets sak att fylla på. Hade varit kul med lite bacon, äggröra och nötter. Hemma har jag ju även min fiskolja och kokosmjölk att tillgå till frukosten. Får väl se hur länge jag står mig på denna frukost. Nu är det snart dags för kurs. Skall bli väldigt intressant

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar