torsdag 22 mars 2012

Rumänska Marklyft

Igår blev det äntligen ett crossfitpass nere på Crossfit Örebro.

Efter uppvärmningen som bl.a. innehöll doubleunders så körde vi 4 varv av
Enhand axelpress med kettlebell ca 4-6 rep (20 - 24 -24 -24 kg)
Vila 90 s
Rumänska marklyft 6-8 rep (60 - 80 - 90 -100 kg)
Gillar verkligen rumänska marklyft (nästan raka ben) och känner lite träningsvärk idag i hamstrings
Apropå träningsvärk så värker det en hel del i bröstet efter måndagens Cindy.

Idag körde vi en teamwod
AMRAP 15 min
3 Manmaker 2x16 kg
6 Burpee Pull-up
9 Boxhopp
Man skulle köra vartannat varv.
Jag hann köra 5 varv.
Jag är inte så förtjust i teamwods då det beror så mycket på vem man kör med hur passet blir (bäst om man är jämlika)

Efter träningen så åkte jag och handlade. Började få slut på kokosmjölk (Santa Maria Extra Creamy) och på vägen hem har de en ICA som är några kronor billigare per tetrapack. Detta gjorde att jag kom hem en stund efter träniningen. Hade slängt fram en fläskfilee på tining innan jag åkte hemifrån. Ville ha mat snabbt så jag tänkte köra Wokgrönsaker, kokosmjölk och en extra sötpotatis till köttet. Tyvärr så tog det längre tid än jag räknade med (ville bl.a. putsa filéen från senor först) så det dröjde nästan 2 timmar innan jag fick mat efter träningen. Inte helt optimalt. Saknar att kunna slänga i sig youghurt med egengjord musli och proteinpulver när man behöver något snabbt på kvällen efter träningen. Men det är nog en vanesak. Men man kan inte komma ifrån att det tar tid att tillaga all mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar