tisdag 6 mars 2012

Funktionell Fys mm

Igår så var det som vanligt min roliga dag på jobbet. Framföralt så är det kvällen som är kul då jag har mina 3 pass startgympa, core och functionell fys.
På Startgympan och core-passet jobbade vi mycket med gymstick. På Startgympan fick de bl.a. använda den som Rip trainer (se film häärunder). blev lite trångt och kunde nog upplevas som lite krångligt, men de körde på bra ändåHade lite idétorka inför Funktionell Fys, men så kom jag på att de kunde få jobba med olika parövningar.
Tror att det blev uppskattat.

Här en gammal film med parövningar (inga som vi körde igår)Själv så hade jag bråttom hem från jobbet, men hann ändå få in 4 min crosstraniner, lite axelövningar och 16 kg´s kettlebellsnatchar som uppvärmning.

Gav mig sedan på RKC snatchtest. På 5 min skulle jag göra så många snatchar som möjligt med 24 kg kettlebell. Man får byta hand så ofta som man vill. Igår kom jag upp till 105 st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar