fredag 9 mars 2012

Overheadsquat i slyngor

Idag så körde jag ett styrkepass. Började med 6 min crosstrainer och körde lite tuffare än vanligt.

Sedan körde jag ett set pull-up och dips utan extra vikt.
Tog på mig min 10 kg´s viktväst och 2x5kg viktmanchetter på fötterna (dvs 20 kg sammanlagt) och körde ett set av varje. Orkade fler dips (ca 8s) än pull-ups (3 st varav en med omvänt grepp).
Sedan körde jag bara med viktvästen på pull-up, men på dipsen så körde jag med viktväst och en 24 kgs kettlebell (första setet med 16 kg, men det var lite lätt) som jag hängde runt höften med ett grönt gummiband. Fördelen med att köra med gummiband var att kettlebellen gick i marken när jag var som djupast i dipsen vilket avlastade lite när det var som tyngst. Tror det blev 4-5 set

Avslutade med lite bålövningar och enarmsoverheadsquat (utan vikt) i slynga. Riktigt skön övning som verkligen tar på baksidan av överkroppen/axeln. Samma som sista övningen i filmen här under, men med en hand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar