lördag 24 mars 2012

Idag blir det Military training

Jag skall testa NMT, Nordic Military Training idag så att solen lyser gör att det kommer bli kanon tror jag. Det är 12.00 vid Karslundsspåret och det är gratis idag. Skall bli riktigt kul! Bor du i Örebro så tycker jag du skall passa på.

Igår så tränade jag lite efter jobbet.
5 min Uppvärming på Crosstrainer
Körde sedan liggande tricepspress, hantelrodd, frontsquat och dips med 10 kg viktväst.
Mitt i så körde jag även 4 min rodd. Kom "bara" 1114 m

Igår så åt jag ute på lunchen med en kompis. Vi gick till vattentornets restaurang som ligger några hundra meter från jobbet. Förra fången jag var där så var det en riktigt bra salladsbuffé och även ugnstekta rotfrukter. Igår så var det inte alls lika roliga grönsaker (typ tomater, gurka och sallad). Däremot fanns det riktigt god kyckling och lax. Fanns en viltgryta som såg riktigt god ut (sa min kompis också att den var), men tyvärr så var det grädde i den och eftersom jag just nu kör strikt paleo där man inte äter mejeriprodukter så fick jag hoppa den.

På kvällen bjöd svärföräldrarna på tacos. Det var gott och jag brydde mig inte om att tacokryddorna kanske inte är så paleo då de innehåller rätt mycket socker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar