torsdag 22 mars 2012

Crossfit Games Open WOD 12.5

Idag blev det ett lite kortare pass innan lunch. I vanliga fall så tränar jag innan lunch så att jag kan ta lite av lunchen till träning, men idag såg jag att vi skulle ha ett möte i samband med lunchen så då blev passet bara 30 min.

Värmde upp med 4 min crosstrainer och lite benböj, axelövningar och lite andra funktionella övningar

Gav mig sedan på WOD 12.5 som släpptes idag.
7 min AMRAP
3 Thrusters 45 kg
3 Chest to bar pull-up
6 Thrusters 45 kg
6 Chest to bar pull-up
9 Thrusters 45 kg
9 Chest to bar pull-up
osv....

Jag lyckades skrapa ihop 12 av varje plus 4 thrusters vilket ger mig 64 rep.

Lunchen blev kycklinggrytan som jag gjorde häromdagen. Var precis i min smak. Tur att jag har några burkar till i frysen. En annan favorit är hemmagjorda Kycklingnuggets som jag äter kalla som mellanmål.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar