söndag 4 mars 2012

STAC utbildning

Jippi!!!

I veckan fick jag veta att jobbet skickar mig på en utbildning som jag vill gå på. Den är redan den 14-16/3 och det skall bli superkul och intressant
Jag skall åka ner till Ronneby till STAC (Scandinavia Top Athlete Center).
Kursen som jag skall gå heter STAC Professional och riktar sig till bl.a. naprapater, sjukgymnaster, osteopater, idrottsläkare, massörer, fystränare ochpersonliga tränare, så det kommer nog bli riktigt intressanta diskussioner.
Saxat från utbilningsinformationen
"Här får du lära dig grunderna om hur du på ett effektivt sätt screenar, bedömer, behandlar, korrigerar och funktionellt tränar klienter med allt från whip-lash, huvudvärk, refererad smärta och ”upper crossed syndrome” till pre- och postoperativ träning, kroniska ländryggsbesvär, typiska skydds-, reflex- och smärtmönster samt ”lower crossed syndrome”.

Jag tycker det låter riktigt intressant och förväntar mig massor av ny kunskap.

"Förutom att ni själva lär mera om hur man integrerar manuell medicin med korrektiv och funktionell träning, bjuder utbildningen också på ett inspirationspass kallat ”Functional Mania” med någon av våra coacher som instruktör"
Ser verkligen fram emot att testa passet Functional Mania och jag hoppas få många nya och bra idéer till mitt Funktionell Fys.

I och med att det är i Ronneby så blir det ca 4,5 timmar tåg/buss med ca 3 byten. Men jag kommer ta med mig några böcker och så kan jag lyssna på några Podcasts av t.ex. Rob Wolf´s The paleo solution så det går ingen nöd på mig.

Kanske läser jag lite på STAC bloggen. Läste precis att de haft Jonas Colting där som klient

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar