torsdag 8 mars 2012

WOD 12.3

Idag gav jag mig på Crossfit Games open WOD 12.3. Jag är i och för sig inte med i själva tävlingen, men försöker ändå att göra dem.
På pappret så såg det ut som en perfekt WOD för mig.

WOD 12.3
15 Boxhopp (60 cm)
12 Pushpress 52,5 kg
9 Toes to bar
Klarade: 4 varv och upp till 11 Push-press. Dvs 170 repetioner.
Tog verkligen slut på push-press och redan på varv 2 så var jag tvungen att gå ned på 2:or och 3:or för att på de sista varven köra 2:or och 1:or. Boxhoppen var inga större problem och i och med att jag fastnade på push-pressen så blev passet inte så jobbigt för flåset som jag trodde det skulle bli.

Här ser ni en film på de första varven. Igår fick jag mina D-Core linnen/hood som jag beställde via Campadre och på dagens träning hade jag på mig det svart/röda. Skitsnyggt enligt mig :)

3 kommentarer:

 1. Andreas Porsarp8 mars 2012 kl. 23:55

  Bra träningspass! Har själv precis börjat med crossfit som jag kör i luckorna mellan mina styrkepass på gymmet, på styrkepassen kör jag basövningar i 5x5 med konstant viktökning mellan passen, ganska enkelt men det fungerar, heter stronglifts. Kommer kolla in lite här då å då, som sagt har jag ett extra öga på crossfit övningar men även allt med kettlebells då jag har ett gäng hemma och brukar bygga egna crossfitscheman med delvis kettlbellsövningar i, tycker det är jätte kul. Ha det bra så länge och kör hårt! /Andreas

  SvaraRadera
 2. Låter som ett bra upplägg. Skall kolla upp stronglifts. Skall försöka läsa Jim Wendlers 5-3-1 och se om det är något för mig

  SvaraRadera
 3. Andreas Porsarp11 mars 2012 kl. 22:03

  Ja det har fungerat bra, ville få upp bra styrka i benen å min core, samt gå upp i vikt då nästan all utveckling hade stagnerat, efter 4 månader 7 kg tyngre och lyfter som aldrig förr så det är kul, sen har jag kört mkt chins dips å mage utöver det programmet.. Men nu blir det crossfit å löpning utöver. Hehe ja han Jim är bitig, basövningar är väl det han kör mest, som mitt stronglifts-programmet bygger på.

  SvaraRadera