onsdag 14 mars 2012

På väg till kursen

Då var man på väg till Ronneby för att gå STAC Professional utbildningen. Skall bli riktigt intressant och kul. Det är ca 4,5 timmars resa så jag har laddat väskan med lite böcker som jag har läst. Tänkte försöka skriva lite recensioner på dem nu när jag har lite mer tid. Får se hur mycket jag hinner, men de böcker jag har med mig är The Paleo Solution av Robb WolfOmega-3 - Vitaminet från havet av Tom Saldeen, Spartan Warrior Workout av Dave Randolph och Konsten att äta träna och må bra av Paul Chek.

Tog också med mig Lights Out som jag inte har läst.
En bok som jag länge funderat på att skaffa är Stuart McRobert´s Beyond Brawn och den handlar om styrketräning. Nu har han precis släppt en ny reviderad upplaga och var jag tvungen att beställa och jag fick den i slutet av veckan.

Har också laddat hem lite filmer från Youtube från Kelly Starrets Mobilitywod och från TRXTV om jag skulle få det tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar