onsdag 9 november 2011

Ruffietraining och gårdagens Crossfit

Nästa helg skall jag åka till Stockholm på Ruffieutbildning. Jag vann ju denna utbildning, men de datum de haft  den hittills så har jag inte kunnat, så det kändes bra när det äntligen passade in på mitt schema. Det skall bli kul att åka iväg på en utbildning och jag hoppas att det blir roligare än mitt senaste möte med Ruffie på Nike konventet 2010. 
Någon som skall åka från Örebro till Stockholm den helgen som vill ha sällskap? Tänkte annars köpa tågbiljetter idag.

Gårdagens Helenpass gick hyfsat även om jag hade räknat med att sätta nytt rekord. Nu blev det 9.00 min och det fattades 10 s för att slå rekordet. Trodde faktiskt att jag skulle slå det, då tyckte jag höll ett bättre tempo på svingar och pull-ups (bröt bara av pull-up en gång), vilket även kändes i underarmarna efteråt. Kändes även som jag sprang snabbare, men förut har jag kört på löparbanorna på GIH och nu var det på asfalten vis Crossfit Örebro och det kan ju hända att den sträckan man springer där är lite längre än de exakt 400 m som löparbanan är. Eller så var jag bara sämre än förra gången :)

 

5 kommentarer:

 1. Hur gör du pullups om du kör vid GIH? (Idén att göra Helen där tilltalar :-))

  SvaraRadera
 2. På GIH i Örebro finns det pull-upstänger vid starten. Men kan tänka mig att du menar i Stockholm och där vet jag inte hur det är

  SvaraRadera
 3. Nej, jag menar Örebro, jobbar på universitet och är på gymmet där ofta (och vi har setts på CFÖ)... Men har inte lagt märke till stängerna, märkligt nog. Då lutar det åt att jag gör en söndagsutflykt till GIH :-)

  SvaraRadera
 4. De är bredvid och under speakerbåset (tror jag det är). Lycka till!

  SvaraRadera