måndag 14 november 2011

Kul pass på Crossfit Örebro

Idag var det ett riktigt bra Crossfitpass på CFÖ.
Jag tränade direkt efter jobbet som jag slutade 20.20 så jag kom några minuter sent och missade lite av löpningen i uppvärmningen (sprang ca 400 m istället för 800 m). Efter det fortsatte uppvärminingen med  3 varv med 20 s var av hollow rock, spindelstående och superman. Jag la till lite benböj, enbensböj och handstående för att bli varmare.

Sedan hade vi 15 min på oss till att få fram/göra det tyngsta lyftet vi kunde göra 3 ggr i följd (med god teknik. Gjorde några uppvärmningslyft på 60 kg, 80 kg och 100 kg. Körde sedan 110 kg och vidare upp till 120 kg. Där stannade jag för jag kände att jag nästan tappade tekniken i de sista lyften. Har ju ett max på 130 kg så det stämmer nog rätt bra med mitt 3 RM.

Därefter började själva WODen där man skulle köra marklyft med 75 % av sitt 3 RM (120 kg), vilket blev 90 kg för mig.

Vi skulle köra
15 Marklyft
30 Push-up (med handsläpp, gamestyle)
800 m Löpning
10 Marklyft
20 Push-up
400 m Löpning

5 Marklyft
10 Push-up
200 m Löpning
Min tid blev 9:15 min, vilket visade sig vara kvällens bästa tid (av de som skrivit upp sin tid).

På första varvet sprang jag bredvid en annan kille och vi drev på varandra till ett rätt bra tempo. Det är lättare att pressa sig själv om man har någon i närheten att tävla mot.

Efter stretchingen så körde dessutom 30 kipping Pull-ups.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar