torsdag 10 november 2011

Två dagar träning

Igår blev det ett träningspass efter jobbet. Värmde upp med lite funktionella övningar och körde sedan
3 varv av
7 Löpning med gummiband
7 Clean squat thruster med 26 kg sandsäck
7/7 Spin med 13,5 kg sandsäck
Tog ca 5 min

Här en film från ett annat pass där jag bl.a. sprang med gummiband


Körde forntsquat och sedan marklyft. Tänkte jag skulle kunna slå mitt PR, men det ligger kvar på 130 kg (körde ett lyft på 128 kg igår).
På frontsquaten så masserade jag först tricpes med skivstången (se filmen härunder efter drygt 2 min) och det kändes som om min rörlighet ökade så de gick bättre än de brukar.


Körde också enbens marklyft med 50 kg´s skivstång. Riktigt bra sätt att träna upp benstyrkan i marklyften. Jag brukar tappa överkroppen lite i tunga marklyft och detta är ju betydligt lättare att hålla med en lättare stång, vilket det ju blir med enbens marklyft.
Körde även lite baksida axlar i flyesmaskinen

Idag hann jag med ett kort pass (hade tänkt fel om när jag hade nästa patient så det blev bara drygt 20 min)
Lite funktionella uppvärmningsövningar och gymstickövningar som uppvärmning.
Jobbade sedan med Pull-up, Axelpress och Dips. Körde de flesta pull-up i parallella hävstänger så att greppet blev neutralt och det tar mer på biceps. Körde också de flesta set med 10 kg viktmanchett på fötterna (i både dips och pull-up)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar